Go Kväll

Nu har man varit ute o fixat hästarna, första natten de ska få gå ute, då blir de massa hö o massa täcken, Men de ser lyckliga ut :)
Aja, börjar med träningarNA igår:

Första Träingen: Uppvisningen på ridskolan (MRK)
Häst: Noblesse

Började med att värma upp genom att skritta i en kvart, sen blv de lite trav o galopp, men hon var väldigt väldigt pigg, å ja red fram henne själv. Lyssnade ganska bra efter ett tag, en sen när ja komm ner i ridhuset blev hon sjukt het o sprang bara, hoppa några språng o visa lite dressyr, men blev nöjd med henne o skänkelvikningarna så.

Andra Träningen: Markarbete
Häst: Noblesse

Nu var de då specialidrotts lektionen. Hade då samma häst, eftersom de var 4 timmar mellan passen. Vi tränade på tarvbommar o jobba i lite lägre form, sen övergick vi till galopp bommar. O de var mkt svårt, ja tränar då Noblesse som är en c-ponny med 3 stora hästar som ligger runt 165. så är ju lite jobbigare att behöva länga ut stegen hela tiden, men de gick ändå bra och blev ganska nöjd. men hon hoppar o studsar lite när vi jobbar ute. Menmen, ridskolerhästar blir väl lyckliga när de får komma ut :)

Tredje träningen: Hopptärning för Linda-Marie
Häst: Colter Dreams
Gick hyfsat, kände att båda ja o han inte var på topp. Men är nöjd över han, hoppade en 3 kombination men 3 räcken som låg på 70-80, mkt duktigt av han! så är nöjd. Belv lite stopp här o var o han blev lite sur, men de löste sig. Dutti hest aa .*

O dagen red vi ut, han var lite pigg, men de gick bra ändå, red ner till en liten pöl med vatten som gick till magen, de var MKT uppskattat, mihih, lättroad häst, slänger upp lite kort, 

Noblesse :>

Lättroad häst :>


Mihihi, Ciiao / Alle


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0